Obavijest o održavanju Završne konferencija projekta UP.02.1.1.13.0322 „Nastavljamo Zajedno!“ – Općina Sibinj u okviru poziva „ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA – FAZA II“

Poštovani,

Obavještavamo Vas da će se dana 27.05.2022. godine s početkom u 10:00 sati, u društvenom dom u naselju Sibinj održati Završna konferencija projekta – UP.02.1.1.13.0322 „Nastavljamo Zajedno!“ -Općina Sibinj u okviru poziva „ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA – FAZA II“.

Korisnik ovog projekta je Općina Sibinj, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje Slavonski Brod i Centar za socijalnu skrb Slavonski Brod.

Upravljačko tijelo je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a posredničko tijelo razine 2 Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije.

Cilj projekta je olakšati pristup tržištu rada i zapošljavanju nezaposlenim ženama s nižom razinom obrazovanja s područja općine Sibinj.

 

Ukupna vrijednost projekta, a koji se u potpunosti financira iz sredstava Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosi 2.328.430,00 kn.

Na Završnoj konferenciji biti će predstavljeni ciljevi, aktivnosti i ostvareni rezultati projekta.

„Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Sibinj“

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.