ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA UP.02.1.1.13.0322 „NASTAVLJAMO ZAJEDNO!“

Dana 27.05.2022. godine održana je Završna konferencija EU projekta „Nastavljamo zajedno!“, kodni broj: UP.02.1.1.13.0322 koji se provodi u sklopu poziva Zaželi – program zapošljavanja žena  – faza II. Vrijednost projekta je 2.328.430,00 kn što je u potpunosti sufinancirano iz Europskog socijalnog fonda. U okviru projekta zaposleno je 26 žena koje su kroz projekt „Nastavljamo zajedno!“ trebali brinuti o najmanje 156 starijih i nemoćnih osoba s područja općine Sibinj.

Konferenciju je otvorio i prisutne sudionike konferencije pozdravio načelnik Općine Sibinj g. Josip Pavić, pri čemu je istaknuo važnost i prednosti ovog projekta kako za zaposlene žene, tako i za one najosjetljivije i najpotrebitije, a to su krajnji korisnici ovoga projekta.

Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela općine Sibinj g. Tomislav Topalović upoznao je sveprisutnu javnost sa ciljevima, elementima i rezultatima projekta, a isto tako i sa vrijednošću projekta, posredničkim tijelima i obveznim partnerima.

Korisnik ovog projekta je Općina Sibinj, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Slavonski Brod i Centar za socijalnu skrb Slavonski Brod.

Upravljačko tijelo je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a posredničko tijelo razine 2 Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije.

Sadržaj ovog dokumenta isključiva je odgovornost općine Sibinj.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.